Energie beschrijven

Schrijf-ritueel om je verbinding te vergroten

Alles is energie en ontstaan uit sterrenstof. De verbinding met jezelf en je omgeving kan makkelijk verdwijnen onder al je dagelijkse taken. Een fijn ritueel en in een paar minuten open je de verbindingen. Gegarandeerd meteen merkbaar en voelbaar tot en met een paar dagen.

Wanneer we door ons hart en onze intuïtie waarnemen, voelen we dat alles een licht in zich heeft. (goddelijke) energie. Door hierover een korte intuïtieve schrijfoefening te doen, vergroot je begrip van de wereld. Vind je dagelijks magie en patronen, die ons helpen in flow te blijven.

WELKE VORM PAST BIJ JOU?

Schrijfopdracht: Wat voelt levend in de wereld en wat voelt levenloos? Waarom? Onderzoek je vooroordelen.

Tekenopdracht:  Wat voelt levend in de wereld en wat voelt levenloos? Waarom? Onderzoek je vooroordelen.
Ik geloof dat het visuele element je kan helpen opslaan. Geef jezelf de kans om te tekenen zonder veroordeling van goed of slecht en maak die plaatjes.

* Geef ruimte voor alles. Spullen in je huis hebben ook energie (check Marie Kondo of Feng shui ;-)). Denk na over je collega’s familie, maar ga vooral een keer voelen wat je tuin voor je doet, of de bomen, je huisdier, je auto, de klikko’s en meer.

Tijd:8 – 25 minuten
Heb je de tijd, blijf dan even doorgaan om voorbij de eerste ronde ideeën te komen. Daar net achter liggen de juweeltjes.

Recommended Posts